vrijdag 8 oktober 2010

1333 architecten en technici willen onderzoek naar 9/11

1333 architecten en technici (en er komen er dagelijks meer bij) hebben zich verenigd omdat zij de officiele verklaring over 9/11 niet geloven.
In een lezing legt architect Richard Gage punt voor punt uit waarom.
Hij presenteerd in deze lezing feiten waar men niet omheen kan en die laten zien dat de officiele verklaring van 9/11 zowel technisch als volgens de wetten van de natuurkunde onmogelijk zijn.
Met zijn organisatie Architects & Engineers for 9/11 truth roept hij dan ook op tot een nieuw onafhankelijk onderzoek naar deze feiten betreffende 9/11.
Wat deze lezing siert is dat Richard Gage zich ook enkel toespits tot deze feiten en zich niet laat verleiden tot het invullen waarom men deze feiten ontkent, waarmee hij zichzelf verwijderd houdt van de complottheorieën die de ronde doen over 9/11.
Ik wil je er dan ook op wijzen dat het "resist the new world order" aan het begin en aan het einde van de video geen onderdeel is van de lezing maar van de plaatser van de video op youtube afkomt.
Deze lezing is dus echt een aanrader.























dinsdag 5 oktober 2010

Zo gaat de VS om met de nabestaanden van 9/11

"In their own words" is een documentaire waar nabestaanden van de slachtoffers van 9/11 aan het woord komen en in hun eigen woorden beschrijven hoe zij behandeld werden.
Vragen waar ze gewoon geen antwoord op kregen, er tegen hen gelogen werd.
Waar journalisten zich niet aan durfden te wagen omdat zij vreesde voor hun carrière.
Al met al een beschamend relaas hoe men met de nabestaanden om is gegaan in de VS na 9/11.

maandag 4 oktober 2010

Alle terroristen zijn moslims ... Behalve de 99,5% die dat niet zijn

De populaire bewering van de islamofoben "niet alle moslims zijn terroristen, maar (bijna) alle terroristen zijn moslim" blijkt een bewering te zijn die niet op de feiten gebaseerd is.

Terrorisme in de VS

Uit een rapport van de FBI over de periode 1980 tot 2005 blijkt dat slecht 6% van de aanslagen in de VS door moslims worden gepleegd.
De resterende 94% van de aanslagen worden gepleegd door andere groeperingen (42% door Latijnse Amerikanen, 24% door extreme linkse groeperingen, 7% door extremistische Joden, 5% door communisten en 16% door andere groeperingen).

Terrorisme in Europa

Europol brengt jaarlijks een verslag uit over terrorisme en de resultaten ondersteunen de bewering dat "(bijna) alle terroristen moslims zijn" ook niet.
Sterker nog het percentage van terroristische aanslagen door Moslims in Europa is zelfs nog lager dan in de VS.
Dit blijkt uit de jaarlijkse verslagen van Europol over 2007, 2008 en 2009.
Uit de resultaten van die jaarlijkse verslagen blijkt dat 99,6% van de terreur aanslagen in Europa niet door Islamitische groeperingen werden gepleegd.
Een goede 84,8 procent van de aanslagen werden gepleegd door separatistische groeperingen die helemaal losstaan van de Islam.
6,5 procent van de aanslagen werden gepleegd door extreem linkse groeperingen, 8,3 procent door ander groeperingen en slechts 0,4 procent van de aanslagen werden gepleegd door Moslims.



De cijfers spreken de bewering van de islamofoben dat "de Islam een bedreiging is voor het westen" dus tegen.
Dit zet niet alleen twijfels bij de beweringen van de islamofoben, maar ook kan je je afvragen waarom de VS (gevolgd door Europa) een "War against terrorism" is begonnen en deze hoofdzakelijk gericht is op moslims, aangezien uit de cijfers blijkt dat procentueel de andere groeperingen die aanslagen plegen veel groter zijn.
Sterker nog, hebben zij op deze manier niet de voedingsbodem gelegd voor de islamofobie die nu heerst in het westen?

Bron