donderdag 14 april 2011

Piramides in Bosnië?

Dat is de vraag in deze documentaire van Grenswetenschap:

De ontrafeling van de geheimen van de Bosnische Piramides! In deze spannende documentaire reist u met ons kleine team mee naar de Bosnische stad Visoko. Ze hebben gehoord van een man, Semir 'Sam' Osmanagich, die de grootste beweringen doet. Hij claimt gigantische en stokoude piramides te hebben ontdekt. Maar dat niet alleen. Zijn onderzoeksteam ontdekte ook ingewikkelde en diepe tunnelnetwerken waar overduidelijk menselijke activiteit is geweest. Als kers op de taart beweert Sam dat er in de streek ook een prehistorische tumulus ligt. Allemaal gebouwd door een onbekende beschaving.



      Vier en een halve dag lang leidde Sam ons team rond, op zoek naar de waarheid achter zijn claims. De Bosnische Indiana Jones, zoals Sam wel eens wordt genicknamed, beloofde om ons de mooiste en beste plaatsen te laten zien. Op die manier zou er eindelijk uitsluitsel zijn over de echtheid van de piramides in de Bosnische Visoko-vallei. Maar zijn er wel echt piramides? Of is het de grootste oplichterij uit de geschiedenis, oftewel the biggest hoax in history?

Ga snel naar de site!

3 opmerkingen:

  1. Gisterenavond is hij bij ons geweest om een lezing te geven! Was zeer indrukwekkend. Wij zijn van plan om daar naar toe te gaan met een groep mensen en ook healing rituelen te doen! Info:
    www.shamanartsociety.nl

    BeantwoordenVerwijderen