maandag 24 mei 2010

Nieuwe spiraal gefilmd in de lucht boven Canada is Hoax

Wat leek op een groot aantal foto's en video's van een UFO was eigenlijk niet in elkaar gezet door een team, maar een persoon.

Kevin Martin, uit Zuid-Californië is naar voren gekomen als de hoaxer die waarschijnlijk deze grootse hoax ooit gemaakt.
Martin zegt dat hij het materiaal e-mailde het naar TheWeatherSpace.com in een poging om een theorie van hem uit te testen.

"Wie is lichtgeloviger, Amerikanen of Europeanen?", Vroeg Martin zich af.
"Een groot aantal Amerikanen zijn complotdenkers, waar men in Europa een stuk nuchterder lijkt te zijn. Ik besloot om het uit te testen met half afgewerkte CGI video's en photoshop foto's, door ze te sturen naar Betty Morgan van TheWeatherSpace.com Space Nieuws sectie. "
Martin beweert dat zijn theorie juist was, Europeanen hebben een betere grip op de werkelijkheid dan de Amerikanen.

Bij nader onderzoek lijkt het alsof Martin een meester is in marketing, grafische vormgeving, en zelfs  manipulatie. TheWeatherSpace.com is voor de  gek gehouden en ik verontschuldig me daarvoor.

Martin's Facebook-account vertelt over zijn bedrog:

"Hier, om het te bewijzen heb ik voor de grap een video gemaakt van een buitenaards schip dat voorbij vliegt en dat achterna wordt gezeten door een buitenaards schip dat uit de grond komt. Het buitenaards schip laat een atoombom vallen dat explodeert op aarde. Oh ja en ik laat de bomen ook bewegen terwijl die van een foto komen"Martin zegt dat hij deel is van de 9/11 hoax ontwikkeling, dat een "experiment" was en nog steeds is op de mensheid.


Kevin Martin
Bron                                                                                                                                                                    Geen opmerkingen:

Een reactie posten